Siidridegusteerimiste koolitaja on Kaire Jakobson, kes hetkel õpib pommeljeeks ehk siidri-sommeljeeks. Üldisema koolituse jooksul degusteeritakse 6 erinevat siidrit, lisaks 1 perry; kokku 7 erinevat toodet. Kõikide toodete valmistamismeetodite ja käsitöösiidri arengute kohta saab infot nii lähiriikides  toimuva osas (Läti, Leedu, Soome), kui ka mujal. Degusteerimise juurde saab lisatasu eest tellida suupisteid, mis on valitud sobima just siidriga.



Siidrikoolitus esialgseks ülevaateks ja arusaamiseks (6 siidrit, 1 perry; ilma suupisteteta)
4-20 inimest, 15 eur/ osaleja  + km
alates 20 inimest kokkuleppehind kliendiga

Suupisted 4-10 inimest: 40 eur + km
Suupisted 10-20 inimest: 60 eur + km

NB! Siidrimajja mahub 1-12 inimest.
Kui tellida degusteerimine suuremale grupile, siis lisandub ruumirendi tasu 40 eur + km.
Koostööpartnerid ruumi osas on:
Fotostuudio Fluxstuudio (saab tellida degusteerimise koos fotosessiooniga)
Aiki's stuudiokohvik (saab tellida juurde erilise menüü soojade toitudega).
Triinude Toiduministeerium (saab tellida juurde erilise menüü soojade toitudega).    

Degustatsioon kestab 1,5-2 tundi.
Fotosessiooniga degusteerimine kestab 2,5-3 tundi.
Toitlustusega degusteerimine kestab samuti 2,5-3 tundi. Aiki's stuudiokohvikut saab broneerida pikemaks ajaks.

Siidrikoolitus professionaalidele
17 eur/ osaleja, sõltumata osalejate arvust.
Saab tellida statistikat, arusaamist õunasortidest, ülevaadet tehnoloogiatest.

See siidrikoolitus võib kesta 3-4 tundi. Vahepeal paus kas puhkuseks või söömiseks. Toidud saab tellida erinevatelt koostööpartneritelt vastavalt vajadusele.




SIIDRI DEGUSTEERIMISE BRONEERIMISEKS PALUN SAADA MEILE SÕNUM. 

Email again:
Vastame teile esimesel võimalusel!