PROFESSIONAALSED SIIDRI DEGUSTEERIMISED.
Juhendab: pommelier Kaire Jakobson,
Baltikumi ainus siidrisommeljee.


VARIANT 1.
Ülevaade siidrimaailmast.
6 siidrit + 1 perry.

HIND: 20 eur + km/ osaleja; min. osalustasu 100 eur + km.
Kestvus: 1,5-2 tundi (kui koos suupistetega, siis 2 tundi).
Sisaldab: 3 siidrit Baltikumist, 3 siidrit traditsioonilistest siidririikidest, 1 perry. Degusteerimisel saadakse ülevaade siidrimaailmast nii Eestis kui mujal.
Õpitakse maitses eristama siidriõunast valmistatud siidrit ja dessert- või söögiõunast valmistatud siidrit. Õpitakse selgeks põhiteminid: siider, perry, maitsesiider, valmistustehnoloogiate nimetused.

VARIANT 2.
Ülevaade Eesti siidritest.
7 siidrit
HIND: 25 eur + km/ osaleja; min. osalustasu 100 eur + km.
Kestvus: 1,5-2 tundi (kui koos suupistetega, siis 2 tundi).
Sisaldab: 7 Eestis valmistatud täismahlast siidrit, nende seas nii pudelis järelküpsenud siider, maitsesiider, traditsioonilisel meetodil siider, ja/ või 1 Eestis valmistatud perry (pirnimahlast valmistatud madala etanooli-sisaldusega jook). Kuna perry-t valmistab Eestis vaid 1 tootja, siis aeg-ajalt võib juhtuda, et toode pole saadaval.
Õpitakse maitses eristama ühe õunasordi baasil siidrit (single varietal cider). Lisaks degusteeritakse maitsesiidreid ning koos arutatakse, kas lisatud maitse on tasakaalus baassiidri maitsega. 

VARIANT 3.
Eestis valmistatud õunajoogid.

8 erinevat õunast valmistatud ilma alkoholita ja alkohoolset jooki
HIND: 30 eur + km/ osaleja; min. osalustasu 150 eur + km.
Kestvus: 2-2,5 tundi (kui koos suupistetega, siis 2,5 tundi).
Sisaldab: täismahlast õunalimonaad; siider; 2 maitsesiidrit; õunavahuvein; õunavein; jääsiider; õunaviin.
Õpitakse Eestis kasvanud õunadest valmistatud jookide põhjal selgeks regioonile omane maitse nii lahjemas kui ka kangemas joogis. Saadakse ülevaade erinevate jookide jaoks vajalikest valmistamistehnoloogiatest.

LISAKS:
Suupisted 4-10 inimest: 60 eur + km
Suupisted 10-20 inimest: 80 eur + km

NB! Siidrimajja mahub 1-10 inimest (vajadusel + 2 inimest).
Kui tellida degusteerimine suuremale grupile kui 12 inimest, siis lisandub ruumirendi tasu 30-40 eur + km/ tund.
Koostööpartnerid ruumi osas on:
AGF Studio  - saab tellida degusteerimise koos fotosessiooniga; kestab kuni 3 tundi.
Triinude Toiduministeerium - saab tellida siider + valitud suupiste siidri jaoks ehk cider pairing; kestab kuni 3 tundi.     







SIIDRI DEGUSTEERIMISE BRONEERIMISEKS PALUN SAADA MEILE SÕNUM. 

Email again:
Vastame teile esimesel võimalusel!